088 126 01 00 info@jcgroep.nl

Business Intelligence

VAN KENNIS NAAR KOERS IN VIER STAPPEN

Er is geen betere manier om uw zorgorganisatie aan te sturen, dan door middel van data uit uw organisatie zelf. Dit wordt Business Intelligence genoemd. Deze data bestaan uit het geheel aan gegevens, mensen en middelen die u voorhanden hebt. Om echter van die data tot verandering te komen blijkt vaak een lang proces. JC-Groep helpt u van data naar verandering.

Het gevaar van BI is dat er een stortvloed aan informatie ontstaat waardoor u eerder overzicht verliest dan verkrijgt. Wij helpen u dan ook de data te filteren en deze via overzichtelijke en betrouwbare software om te zetten in rapportages. Zo blijf alleen de informatie over die aansluit bij uw specifieke doelstellingen. De informatie die gegenereerd wordt uit de rapportages is ‘to the point’, en direct bruikbaar binnen alle lagen van uw organisatie. Met die kennis kan de juiste verandering in gang worden gezet. Zo helpen we u om op basis van concrete informatie uw zorgorganisatie in de juiste richting te sturen.

We hebben dit traject inmiddels bij tal van bedrijven succesvol geïmplementeerd.

Neem gerust eens contact met ons op om te kijken of we u aan onze tevreden klanten toe kunnen voegen. Bel ons op 088 – 126 01 100 of mail naar Ewald Borst: e.borst@jcgroep.nl.

 

Back to Top