088 126 01 00 info@jcgroep.nl

Jan-Herman Spanjersberg

Jan-Herman is partner en voorzitter van de JC Groep. Hij is al meer dan twintig jaar actief in de zorg, vooral op het gebied van ICT en informatiemanagement, en heeft al talloze implementatie- en verandertrajecten begeleid en succesvol afgerond.

 “Het hoogtepunt in zo’n traject is voor mij steeds weer het moment dat mensen en teams boven zichzelf uit gaan stijgen. Daar ga ik voor en dat verveelt nooit. Als vervolgens de resultaten van het traject meetbaar en zichtbaar worden geniet ik van de blije gezichten die dat oplevert. Daar krijg ik energie van. In de teams die ik begeleid pak ik graag de rol van spelverdeler: met visie vanuit het (werk)veld mensen aansturen en aanmoedigen, de verantwoordelijkheid dragen voor het team en het doelgericht toewerken naar samen winnen. En winnen is altijd een lange termijn project. Dus investeer ik altijd in duurzame relaties met de klant. Alleen dan kom je samen waar je zijn moet.”

Bent u op zoek naar iemand die binnen uw organisatie sturing geeft aan een verander- of implementatietraject? Neem gerust eens contact op. Misschien is Jan-Herman wel net die ervaren spelverdeler die uw team nodig heeft.

Jan-Herman Spanjersberg

Partner

Back to Top