088 126 01 00 info@jcgroep.nl

Projectmanagement en implementatie

UW PROJECT IN GOEDE HANDEN

Wij zijn expert in veranderen en implementeren in de zorg. We hebben jarenlange ervaring in begeleiden van implementaties en projectmanagement. Onze adviseurs hebben verschillende achtergronden en afhankelijk van de specifieke inhoudelijke kennis die nodig is voor uw project, zorgen wij voor de juiste match. We kunnen voorzien in projectleidings, programmaleiding maar ook als u extra ondersteuning zoekt voor uw interne projectleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat ons kenmerkt is een combinatie van blauw en oranje: wij werken volgens duidelijke afspraken, gestructureerd en onze inhoudelijk kennis is op orde, maar daarnaast hebben we oog voor de menselijke kant van het project. We vinden een no-nonsense aanpak belangrijk, gericht op het resultaat. Maar juist door onze jarenlange ervaring weten we dat het begrijpen van de politieke verhoudingen en relaties op de werkvloer net zo cruciaal kunnen zijn voor het slagen van een project.

We vliegen elk project aan op de manier die aansluit bij uw organisatie en uw verwachtingen. Want dat is altijd ons uitgangspunt. Graag bespreken we dan ook met u, wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Back to Top