088 126 01 00 info@jcgroep.nl

referentiesbar

“Betrouwbare en kundige mensen waar je op kan bouwen”
Jeannette Spruijt, Applicatiebeheerder Spijkenisse Medisch Centrum

Project Hatice: een onderzoeksproject waarbinnen onderzoek gedaan wordt naar gezond ouder worden door middel van een online patiëntenportaal.

Vanaf het moment dat JC betrokken raakte bij ons project is alles in een stroomversnelling geraakt. Binnen korte tijd hadden de medewerkers zich een goed beeld van ons complexe project weten te vormen. ik ben erg onder de indruk van de efficiëntie van werken. Daarnaast hebben de medewerkers een grote toewijding voor het project getoond. Ons internationale project vraagt veel creativiteit, en keer op keer hebben ze zich niet uit het veld laten slaan als een nieuwe uitdaging zich aandiende. De toewijding blijkt ook uit de vele gezamenlijke brainstorm sessies en het feit dat ze door heel Europa met ons meereisden, tot aan Kuopio in Oost-Finland aan toe!

Edo Richard, Neuroloog AMC, hoofdonderzoeker Hatice project

Project transitie naar zelfsturing: de JC Groep heeft dit traject intensief begeleid en aandacht gegeven aan zowel de cultuur- als de structuurkant van de verandering. Door het werken met kleinere, zelfsturende teams kan er doelmatiger en goedkoper worden gewerkt en komt de regie over de zorg te liggen waar die hoort, bij de zorgvrager en de zorgverlener.

De rol van JC is meer dan waardevol. Dit komt door hun open houding, oprechte nieuwsgierigheid, laagdrempeligheid en know how over de materie. Dit helpt ons bij het proces, de ontwikkeling waarin beide teams zich begeven. Het voorkomt weerstand en brengt een positieve beweging en elan.

Janca Beun, Projectleider, GGD West-Brabant

Project: Patiëntenportaal. Bij Roessingh Revalidatiecentrum realiseert JC Groep een patiëntenportaal waarbij onderzoek gedaan wordt naar betrouwbaarheid die patiënten ervaren tijdens hun behandeling.

Voordat de JC Groep met ons samenwerkte, hadden we een prettige ervaring met een andere organisatie. JC Groep heeft de lijn goed kunnen voortzetten. De betrokken medewerkers hebben wij leren kennen als betrouwbaar en deskundig, waarbij ze goed luisteren naar onze wensen, waar nodig doorvragen en de vertaalslag kunnen maken naar techniek. Het is prettig te ervaren dat afspraken worden nagekomen en dat ze bereikbaar zijn wanneer we ze nodig hebben. JC is een echte partner.

Ina Flierman, Projectmedewerker Telezorg, Roessingh

Project: Optimaliseren van de ICT basisinfrastructuur.

Sinds een jaar heb ik twee collega’s afkomstig uit de JC Groep. Na het faillissement van het voormalige Ruwaard van Putten ziekenhuis is veel expertise en knowhow verloren gegaan en kwamen we binnen Spijkenisse Medisch Centrum handen te kort op onze ICT afdeling. Van dichtbij heb ik meegemaakt dat de mensen van JC ons geholpen hebben de afdeling ICT weer op te bouwen. Ze zijn erg betrokken en hadden ook oog voor de omstandigheden. Afgelopen jaar hebben ze meegedacht en meegebouwd en ons voorzien van (ongevraagd) advies op basis waarvan we een complete herstructurering van onze IT omgeving zijn gaan inzetten. Betrouwbare en kundige mensen waar je op kan bouwen.

Jeannette Spruijt, Applicatiebeheerder, Spijkenisse Medisch Centrum
Back to Top