Zorgadministratie.

ZORGDECLARATIES ZONDER ZORGEN

zorgadmin_kDe kern van elke zorgorganisatie is het verlenen van zorg aan haar cliënten. Alle randzaken die daaromheen uw aandacht vragen wilt u dus zo hebben geregeld, dat ze weinig van uw tijd en energie opslokken. Het registreren en declareren van zorg is een van die randzaken. Absoluut noodzakelijk om uw werk uit te blijven voeren, maar niet de reden dat u in de zorg zit. Bij onze experts op het gebied van zorgadministratie, is onder andere uw zorgregistratie en –declaratie in goede handen.

Wij analyseren de manier waarop uw zorgadministratie nu is geregeld. Op basis daarvan sturen wij bij waar nodig en richten wij een aantal processen anders in. Vervolgens zorgen wij er voor dat de kwaliteit van de zorgadministratie wordt geborgd. Dat betekent rust, overzicht en een meetbare productiestijging, zodat u zich weer kan richten op waar u ooit de zorg voor in bent gegaan: Optimale zorg verlenen.

Door de ervaringen van afgelopen 10 jaar waarbij specifieke projecten succesvol zijn volbracht binnen ziekenhuizen, ZBC’s en GGZ instellingen hebben wij een aantal specifieke producten ontwikkeld die er op zijn gericht uw bedrijfsvoering op orde te houden .

zorgadminstart

 

 

 

 

 

 

Relevante projecten

Back to Top